Det här är Sydia

 

Vi representerar leverantörer vilkas produkter ligger i framkant av utvecklingen!
Detta borgar för mycket hög kvalitet och driftsäkerhet – värden som vi aldrig gör avsteg från!

Allt sedan starten 1983 har vi haft fokus på teknik och vi har under de senaste 15 åren byggt upp en gedigen kompetens inom området styrsystem och kan idag erbjuda allt från komponenter till kompletta systemlösningar.

Våra produkter används i många olika miljöer - Sjukvård, Domstolar, Biografer, Hörsalar, Restauranger, Konferensrum, Smarta Hem mfl. för att styra allt från belysning till hela fastigheter.

Så oavsett om det är en Hemmabio som skall styras med en Smartphone eller en fastighet som skall styras och övervakas med en PC så hittar Du produkterna här!

Det här kan vi...

 

För Er som arbetar med systemintegration inom Pro A/V kan vi erbjuda allt från produkter för styrning av någon enskild funktion
med en enkel knapp-panel, smartphone eller liknande till kompletta styrsystemslösningar för hörsalar, konferensrum, kongressanläggningar mm.

Efter mer än 30 år i branschen så har vi hunnit samla på oss mycket erfarenhet som vi gärna delar med oss av, i synnerhet när det gäller projektering och programmering av styrsystem, design av grafiska användargränssnitt och konstruktion av elektronik.

Naturligtvis erbjuder vi våra återförsäljare och samarbetspartners kontinuerligt utbildning avseende såväl hårdvara som mjukvara, en absolut nödvändighet inom vår sektor där utvecklingen går fort framåt.

För Er som inte har egna resurser för systemdesign, programmering och utformning av gränssnitt erbjuder vi Er hjälp med dessa tjänster, kontakta oss på 042-15 11 10 eller info@sydia.se för mer information.